ÜRÜNLERİMİZ

Jett

Kaliteli malzemelerle üretilen Lizbon takım, uzun ömürlü kullanımı ve şık tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Ev dekorasyonunuz için ideal seçenekler sunarak evinizi adeta bir sanat eserine dönüştürüyor. İnce detaylarıyla öne çıkan Lizbon her zevke hitap ediyor. Farklı tarz ve renk seçenekleriyle beğeninize sunulan Lizbon evinizde özgün bir atmosfer yaratmanızı sağlıyor.

Mia

Doğal dokusuyla mekanınıza sıcaklık katarken estetik bir görünüm sağlar. Yüksek kalite standartlarına sahip ithal kumaş kullanılmıştır. Bu kumaşlar, özenle seçilen malzemeler ve üretim yöntemleri kullanılarak üretilir. Üretim süreçlerinde daha gelişmiş teknolojiler kullanılabilir ve daha titiz kalite kontrol önlemleri alınır. Bu nedenle, ithal kumaşlar dayanıklı, iyi yapılmış ve estetik olarak çekici olma eğilimindedir.

Cabbie

Evinizin karakterini yansıtan mobilya takımları, aynı zamanda sizin ve sevdiklerinizin konforunu da düşünür. Rahat oturum alanları, ergonomik destekler ve yumuşak döşemeler, uzun süreli oturma deneyimlerinde bile rahatlığı garanti eder. Hem aile bir araya gelmelerinde hem de misafirlerinizle keyifli sohbetlerde, Lora takım herkesin konforunu sağlar.

Lorex

Salonlarınıza ve iş yerlerinize sofistike bir atmosfer katarken görsel açıdan etkileyici bir etki yaratır. Mobilya Markamız, evlerinizi özgün bir şekilde dekore etmeniz için yaratıcı ve şık mobilya çözümleri sunuyor. Sizin tarzınızı ve beklentilerinizi en iyi şekilde yansıtan ürünlerimizle, evinizdeki yaşam alanlarınızı yeniden tanımlayın.